The Greatest Guide To ενοικιαζομενα δωματια κυπαρισσια

Wiki Article

Αν και τα κυπαρίσσια μπορούν να μείνουν χωρίς πότισμα για κάποιο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να τα ποτίζουμε τουλάχιστον μία φορά τον μήνα.

Εάν βρεθείτε στην περιοχή αξίζει να επισκεφθείτε το Κάστρο Καλογριάς στην περιοχή Καστέλλι. Τα ερείπια του Κάστρου βρίσκονται σε έναν χαμηλό παραλιακό λόφο ανάμεσα στον οικισμό Κυπαρίσσι και στην παραλία Κυπαρισσίου. Πέρα από την αμυντική προστασία, η θέση του λόφου είναι τέτοια έτσι ώστε να κρύβει τον οικισμό από την θάλασσα. Η ιστορία του Κάστρου δεν είναι, δυστυχώς, γνωστή, αναφέρεται, όμως, ως «Βυζαντινό».

Τα καλοκαιρινά βράδια στο Κυπαρίσσι είναι έτσι κι αλλιώς δροσερά. Είναι ο αέρας που κατεβαίνει από τα βουνά του Ζάρακα με τα έλατα και περνάει από τα αμπέλια, τις ελιές, τις χαρουπιές και τις συκιές και φέρνει μαζί το θυμάρι που σμίγει με τη θαλασσινή αύρα.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η αρχιτεκτονική του έχει παραδοσιακά στοιχεία με γραφικά δρομάκια.

Η ακριβής διάρκεια ζωής ενός κυπαρισσιού μπορεί να εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το click here είδος του, οι συνθήκες καλλιέργειας και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες.

Ποιοί είμαστε Φωτογραφίες Κυπαρίσσι Λακωνίας Πως Πάμε Επικοινωνία

Γαργαλιάνοι Ξενοδοχεία, Διαμονή, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Στις σελίδες του οδηγού μας θα βρεις μικρά και μεγαλύτερα μυστικά για τις μεγαλύτερες πόλεις και για τα μικρότερα χωριά, για τις παραλίες και τα ποτάμια, τα κάστρα και τους ανθρώπους που τα έφτιαξαν, τα δάση, τα μονοπάτια, τους καταρράκτες, τα μοναστήρια και τα ξωκλήσια, τα μουσεία και τα αξιοθέατα που συνθέτουν το παζλ αυτής της μαγεμένης γης.

Ο Εύδηλος είναι η ιδανική περιοχή, αν θέλετε να μετακινείστε κυρίως στη βόρεια πλευρά του νησιού, καθώς ο δρόμος από τον Άγιο Κήρυκο για τον Εύδηλο και τις άλλες περιοχές έχει πολλές στροφές και δεν είναι εφικτό να γίνεται καθημερινά.

Πριν από την άφιξη των Ευρωπαίων αποίκων, οι ιθαγενείς Αμερικανοί είχαν βαθύ σεβασμό για το κυπαρίσσι. Χρησιμοποιούσαν το δέντρο με διάφορους τρόπους, όπως για την κατασκευή κανό, σπιτιών και κυνηγετικού εξοπλισμού, φρακτών, σκαφών, κατασκευή βαρελιών, κεραμιδιών και επίπλων.

Η παραλία της Αγίας Πελαγίας (Φυρή Άμμος) είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλίας με πολλά εστιατόρια και καφέ και πλήρως οργανωμένη.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τα αγαπημένα & πιο δημοφιλή μέρη (δηλαδή σημεία ενδιαφέροντος) εδώ στην Κυπαρισσία, είναι:

Report this wiki page